Το Κουτούκι του Παίδαρου

Αξιοποιώντας τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, το "Κουτούκι του Παίδαρου"  σας υπόσχεται ένα ταξίδι γεύσεων στην δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα. Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του χώρου και το εξυπηρετικό προσωπικό του είναι πάντα στην διάθεση σας. 

Βασικό, η επιλογή των ατόμων με τους οποίους θα μοιραστείτε το τραπέζι σας, για μια γευστική εμπειρία που θα θελήσετε να επαναλάβετε ξανά και ξανά!

Το αγαπημένο εστιατόριο στην καρδιά του Κερατσινίου έχει ειδικότητα στις καθαρές και δημιουργικές ελληνικές γεύσεις , ενώ εξακολουθεί να στοχεύει στις προσιτές τιμές σε ένα ζεστό και χαρούμενο περιβάλλον με χρωματιστές πινελιές και διαχρονικά ρετρό στοιχεία.

Το Κουτούκι του Παίδαρου  διατηρεί τις γευστικές και συνάμα μουσικές ανησυχίες του, οι οποίες αποτυπώνονται τόσο στους τοίχους   και την ζωντανή λαϊκή  και ρεμπέτικη μουσική που συχνά φιλοξενεί.

Η έμφαση παραμένει στην ποιοτική ελληνική κουζίνα, τα φρέσκα αγνά υλικά, τα τοπικά και εποχιακά προϊόντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, τις απλές καλομαγειρεμένες γεύσεις, καθώς και στις χειροποίητες δημιουργίες  ενώ στην κουζίνα του   "Παίδαρου"  δεν θα συναντήσετε ποτέ κανενός είδους τεχνητής χημικής ουσίας, συντηρητικών ή χρωστικών.

Η μεγάλη ποικιλία των καλομαγειρεμένων πιάτων, οι οικονομικές τιμές, η χαρούμενη ατμόσφαιρα του χώρου και η ζωντανή λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για τακτικές επισκέψεις στο Κουτούκι του Παίδαρου.

Ώρες Λειτουργίας: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.00 – 24.00, ΣΑΒΒΑΤΟ 12.30 – 24.00, ΚΥΡΙΑΚΗ 12.30 – 24.00

Κωνσταντινουπόλεως 83, Κερατσίνι

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ  ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2104009493

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ 

Bρείτε μας: